Skip to the content

Webinar - Hvorfor både aksjer og rentepapirer?

Hør administrerende direktør i Holberg, Magny Øvrebø, forvalter Andrea Moen Mjåtveit og kundeansvarlig Kristine Algrøy dele kunnskap!

Webinaret ser du her.

Det snakkes mye om at «alle» bør eie aksjer. I tillegg snakkes det om rente-andelen. For mange er det skummelt å tenke på risiko og mange velger ofte litt «feil» for sparing slik at man ender med høyere risiko enn de hadde ønsket.

Vi inviterer til webinar og forklarer nærmere. Etter webinaret skal du kunne være litt tryggere med å bygge din egen spareportefølje. En spareportefølje du kan ha som en god spareplan over lang tid.

Webinaret passer for både deg som er nybegynner og du som trenger råd på veien.

Magny Øvrebø

Magny Øvrebø er administrerende direktør i Holberg Fondsforvaltning AS. Hun er siviløkonom fra NHH, autorisert finansanalytiker og innehar en MBA med blant annet avansert porteføljeforvaltning. Magny har mange års erfaring med kapitalforvaltning og institusjonelle kunderelasjoner.

Kristine Algrøy

Kristine Algrøy er kundeansvarlig i Holberg. Hun er utdannet siviløkonom fra OsloMET med hovedprofil innen finans. Kristine har flere års erfaring fra blant annet bank og forsikring.

Andrea Moen Mjåtveit

Andrea Moen Mjåtveit er porteføljeforvalter på Holberg sitt rente/kreditteam. Hun er utdannet siviløkonom fra NHH, og har også en mastergrad innen regnskap og revisjon. Andrea er statsautorisert revisor og har bakgrunn fra revisjon og bank.